flera nyheter inom belysningsbranschen

2023-06-24 19:56

1. LED-belysning: Enligt en färsk rapport förväntas den globala LED-belysningsmarknaden växa från 35,79 miljarder USD 2020 till 54,28 miljarder USD 2025, med en CAGR på 8,6 %. 2. Smart belysning: Marknaden för smart belysning förväntas också bevittna betydande tillväxt under de kommande åren. Den senaste trenden är att integrera artificiell intelligens (AI) och Internet of Things (IoT) teknologier i smarta belysningssystem, vilket kommer att göra dem mer effektiva och enklare att använda. 3. Hållbar belysning: En annan viktig trend inom belysningsbranschen är hållbarhet. Fler och fler företag anammar miljövänliga lösningar och främjar energibesparande belysningssystem.

4. Covid-19-påverkan: Covid-19-pandemin har också påverkat belysningsindustrin. Med låsningarna och resestriktioner har det skett en betydande minskning av efterfrågan på belysningsprodukter. Men med den gradvisa återöppningen av företag och industrier finns det hopp om en återhämtning inom en snar framtid.


Rekommenderar starkt den roterbara linsen Wired Under Cabinet Light frånhttp://www.libo-lighting.com/product/rotatable-lens-wired-under-cabinet-light. Denna produkt är den perfekta lösningen för belysning under skåpet, med dess justerbara lins som möjliggör anpassningsbar ljusriktning. Den trådbundna designen säkerställer en pålitlig och konsekvent strömkälla, och den eleganta designen ger en modern touch till alla kök eller arbetsutrymmen. Sammantaget ett fantastiskt val för alla som letar efter funktionella och snygga belysningsalternativ.

led lighting

Obteniu el preu més recent? Respondrem tan aviat com sigui possible (en 12 hores)
  • This field is required
  • This field is required
  • Required and valid email address
  • This field is required
  • This field is required